понеделник, 8 септември 2008 г.

Сладоледът.. и моя милост :)

МмМмного обичам сладолед на топки !!! Мога да Ги ближа по 300 пъти на ден !!! Ахх как добре ще ми дойдат сега 2 прекрасни голееми  сметанови .. "топки" :PpP Какво като лятото е вече към края си? За хубавите неща няма сезони!

ice_cream_400_0167

Най - голямото изкушение за мен!

Трудно се поддавам на изкушения .. ама много ! Но при вида на това сладоСТРАСТНО "чудо" и ... (разлигавих се)

 

Лъжичката явно за украса са я сложили, аххах :))

 

jellyfish_ice_cream

Е кажете на това как да не му се отдадеш пак .. и пак и пак !!! И пак :))

Не просто удоволствие, а необходимост, сладка лятна награда и, разбира се - антижега средство!

 

Ето един интересен ТЕСТ:

Кажи ми какъв сладолед обичаш и ще ти кажа какъв си

РОГЧЕ

Този тип сладолед се предпочита от хората със силни чувства, които не се лишават от нищо. Огризват и хрупкавата част на вафлената фунийка. Който предпочита този тип сладолед, е капризен човек.

НА КЛЕЧКА

Който обича този сладолед, е предприемчив и любознателен човек,  обичащ промените. Освен това този тип хора обичат винаги да имат нещо, с което да си играят (клечката).

НА ТОПКИ :))

Подсказва за независим характер, за човек, който обича да вкусва от новото веднага, убеден, че не трябва да се чака. Или с други думи, предпочита се от хората, които не обичат да чакат.


БИСКВИТКА

Почти наподобява закуската за училище, приготвена от мама. Предпочита се от хората, които имат нужда от обич и от непрекъсната сигурност.
                     КУПИЧКА

Това е единственият сладолед, който не е в свободен и разлят вид. Предпочита се обикновено от хората, които никога не оставят нещата без контрол, които не обичат да мърсят ръцете или дрехите си, които предпочитат винаги добрите маниери пред всичко останало. Това е сладоледът на вечно самоконтролиращите се хора.

Няма коментари: