петък, 2 април 2010 г.

Петте вида мъже, нужни в живота

1. Изследователят

Той е машина за производство на страхотни спомени! Никога няма да ти е скучно с него: ще те провокира да правиш неща, за които не си сънувала, и ще ти покаже, че винаги има време за приключения.Никога няма да успееш да го "вържеш" обаче, защото този мъж има нужда от много свободно пространство.

2. Брутално откровеният

Когато жените сме безпощадно директни една с друга, нерядко се стига до цупене, сълзи и дори скубане на коси.Докато, ако един мъж ни критикува за нещо, обикновено реагираме доста толерантно - не само не се обиждаме, ами наистина се опитваме да вникнем в позицията му.

3. Платоничната ти слабост

Мъжете могат да бъдете страхотни приятели.Този мъж заслужава да го сложиш в бутоните за бързо набиране на мобилния си - точно той ще тича да ти помогне със закъсалата кола, ще ти смени гръмналия бушон и ще ти върне вярата в другия пол след край на връзка.

4. Чаровникът

Знаеш уравнението: флирт = незабравимо щастие.Освен това е доказано, че той действа като първокласна козметика- гъделът , че този мъж те харесва и ухажва, се изписва на лицето ти, омекотява чертите и те прави по-привлекателна.Внимавание обаче: чаровникът не може да бъде такъв 365 дни в годината.Ако го уцелиш, когато не му е ден, принцът за секунди може да се превърне в жаба

5. Специалистът

"Няма жена, която да няма нужда от IT помощ". В твой интерес е да проумееш тази простичка, праволинейна истина за живота.Този мъж може да не е номер едно в социалните контакти, но техническият му гений ще ти помогне да разбереш, че на тоя свят има и други неща освен купон и сладки (празни) приказки.

Няма коментари: